All is nothing is all inside outsiders inside

ALL IS NOTHING IS ALL
INSIDE OUTSIDERS INSIDE

Een ‘one-to-watch‘ videokunstwerk van 1,5 uur. Subtiele slow-tv met ondersteunende soundtrack.

Onze huidige maatschappij legt onze sociologische inhoud op straat. De maatschappij naar binnen en tegelijk opnieuw naar buiten. Er ontstaan nieuwe plekken, nieuwe leefomgevingen en nieuwe behoeftes.

We bewegen anders, staan anders stil. De leefomgeving, de buitenkant van onze bewegingen in beeld. Een visuele microkosmos van de consumptie- en gedragscyclus. Onze ogen kijken anders en zien anders.

ALL IS NOTHING IS ALL – Bestel een hard copy limited edition voor €15,00 inclusief verzendkosten. Bel, mail of DM ons op Instagram voor een bestelling.

Stunned | Project | All is nothing is all inside outsiders inside

ALL IS NOTHINGIS ALL

Toont de schoonheid van de stilstaande toekomst. Het gedwongen loslaten van haast. Oog voor detail en reflectie in een tijd waar snelheid de maatstaf is. Was. Gestapelde leefomgevingen of stilstaande containerschepen. Een metafoor voor de onherroepelijke stroom producten die ingevoerd worden. Werden.

Als kleurencollecties geëxposeerd aan de waslijn hangen. Gebruiken we de tijd om opnieuw te kijken naar wat het is. Ontdek subtiele bewegingen. Zie schaduw.

De winkelwagen als afgedankt vervoermiddel. Die tegelijkertijd ons belangrijkste vervoer werd. Is. De ijzeren bedrading die onze behoeftes samenhoudt en thuisbrengt.

Reflecteer over consumptie, over de maatschappij. Zie de cyclus van bestelgedrag en voorwerpen die zich als nomaden verplaatsen over continenten, alvorens te eindigen op straat als nieuwe decoratie.

Wat is alles als niets mag en wat wordt niets als je alles hebt?

ALL IS NOTHING IS ALL – Bestel een hard copy limited edition voor €15,00 inclusief verzendkosten. Bel, mail of DM ons op Instagram voor een bestelling.

Skills ingezet voor dit project
  • Concept
  • Fotografie
  • Video

WIL JE EEN HARDCOPY LIMITED EDITION?

Bel of stuur een mail

Contactgegevens

0384210651
STNND.